المأكولات المقلية تزيد خطر الإصابة بالداء القلبي الإكليلي

واشنطن-سانا كشفت دراسة أمريكية جديدة أن تناول الطعام المقلي يزيد من خطر الإصابة بالداء القلبي الإكليلي المعروف باسم مرض القلب التاجي. وذكرت صحيفة ديلي ميل البريطانية أن الدراسة التي شملت أكثر من 150 ألف متطوع وجدت أن تناول الأطعمة المقلية مرة واحدة في الأسبوع يزيد من خطر الإصابة بمرض القلب التاجي وأن خطر الإصابة بالمرض … Rea more
Posted from S A N A
Thank you for reading the المأكولات المقلية تزيد خطر الإصابة بالداء القلبي الإكليلي on Syria News Kit If you want to spread this News please include links as Source, and if this News useful please bookmark this page in your web browser, by pressing Ctrl + D on your keyboard button, Or click the share button to place it on your profile.

Latest news:

Note: Only a member of this blog may post a comment.